Patrick Deconinck, zaakvoerder van Comme Promis

Patrick Deconinck, zaakvoerder van Comme Promis

Wie is Patrick?

25 jaar lang was Patrick actief als vastgoedmakelaar. Nu is het echter tijd voor een nieuw hoofdstuk. Als vastgoedmakelaar zag hij onervaren kopers de revue passeren. Kopers die vaak niet op professionele bijstand konden rekenen. Zo groeide de idee om particuliere vastgoedkopers te ondersteunen. Al snel merkte Patrick dat ook professionelen hulp kunnen gebruiken bij de keuze van vastgoed.

Veel mensen denken dat de vastgoedwereld een wereld van bakstenen is. Maar dat is het niet. Het is een wereld van mensen.

Patrick Deconinck

Doorheen vele jaren kwam Patrick in contact met honderden zoniet duizenden mensen. Daar steek je wat van op. Waar mensen zijn, zijn conflicten. En net daar kan Patrick Deconinck als geen ander hulp bieden. Als erkend bemiddelaar staat hij partijen, zowel bedrijven als particulieren, bij om geschillen op te lossen buiten de rechtbank.

wie is Patrick

Comme Promis

Patrick doet wat hij belooft. Een man van zijn woord. ‘Comme promis’, zoals beloofd.

zoek ”compromis” op in de Dikke Van Dale en je krijgt:

com•pro•mis

(het; o; meervoud: compromissen)

overeenkomst waarbij alle partijen iets toegeven: een compromis sluiten, aangaan

De definitie van een bemiddeling. Toenadering zoeken in wat uitzichtloos was. Comme Promis als tussenpartij om een overeenkomst te vinden waarin niemand voorheen toegiften wilde doen.

Comme Promis heeft zijn naam niet gestolen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×